Narcissus

Produkt information

Materialer / Materials:
Spejl, messingrør, træ / Mirror, brass tubes, wood

Mål / Dimensions:
H 60 cm
L 60 cm
D 60 cm

Narcissus blev forelsket i sit eget spejlbillede. Gennem historien har spejlet fascineret os, fordi det er en ILLUSION. Et virkeligt objekt kan ses, vejes, føles og lugtes, og dets spejlbillede eksisterer ikke uden det virkelige objekt. Det virkelige objekt eksisterer, spejlbilledet gør ikke.
Vores syn opfatter det dog alligevel og snyder hjernen til at tro, at det er virkeligt.
Projektet viser det, der findes i virkeligheden, otte gange.
/
Narcissus fell head over heals in love with his own reflection. Throughout history, the mirror has held our fascination because what it presents is an ILLUSION. A real object is something we can see, weigh, feel and smell, and its reflection does not exist without the real object. The real object exists, the reflection does not. Still, our vision perceives it, tricking our brain into thinking it is real. The project shows real-life objects repeated eight times.

SE-Exhibition 2020

All rights reserved.
© Poul Christiansen Design